- Περιγραφή
-
Λεπτομέρειες για AHAVA Deadsea Water Mineral Shower Gel Αφρόλουτρο 200ml
AHAVA Deadsea Water Mineral Shower Gel Αφρόλουτρο 200ml - Η κρέμα της AHAVA με το πατενταρισμένο Osmoter και συστατικά από τη Νεκρά Θάλασσα προσφέρει στην επιδερμίδα απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση.
Είναι ένα αφρόλουτρο πλούσιο με άρωμα από ρόδι και άνθη κερασιάς εμπλουτισμένο με αλόη και συστατικά που μαλακώνουν την επιδερμίδα.
- Με φόρμουλα που δεν ξηραίνει το δέρμα.
- Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες
- Να μη χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών
Οδηγίες Χρήσης: Απλώστε επαρκή ποσότητα AHAVA Deadsea Water Mineral Shower Gel Αφρόλουτρο 200ml σε βρεγμένη επιδερμίδα και κάντε απαλό μασάζ. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
-
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για AHAVA Deadsea Water Mineral Shower Gel Αφρόλουτρο 200ml
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
- Για παραγγελίες συνολικής αξίας 39.00 ευρώ και άνω και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
- Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 39.00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2.00 ευρώ.
- Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1.00 ευρώ/κιλό).
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
- Για παραγγελίες συνολικής αξίας 55.00 ευρώ και άνω και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
- Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 55.00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2.00 ευρώ.
- Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1.00 ευρώ/κιλό).
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει ειδική χρέωση αναλόγως την περιοχή και τον νομό. Σύμφωνα με τον ορισμό, μια περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη εφόσον βρίσκεται τουλάχιστον 8-10χλμ εκτός των κέντρων πόλεως. Σε κάθε περίπτωση, για κάθε παραγγελία από δυσπρόσιτο προορισμό θα υπάρχει τηλεφωνική συνεννόηση.
Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για την περίπτωση των δυσπρόσιτων περιοχών ενδέχεται να χρειαστούν 1 – 2 ημέρες περισσότερες.
Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
- Αξιολόγηση
Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα παρακάτω προϊόντα
-
MESSINIAN SPA Box Aquaholic Summer Essentials Every Summer Has A Story 3 τεμάχια & 1 ΔΩΡΟ
Special Price 21,00 €
Κανονική Τιμή: 26,25 €
-
AHAVA Deadsea Salt Softening Butter Salt Scrub Κρέμα Απολέπισης 220g
Special Price 29,03 €
Κανονική Τιμή: 38,70 €
-
AHAVA Deadsea Plants Smoothing Body Exfoliator Απολεπιστική Κρέμα Σώματος 300 gr
Special Price 24,45 €
Κανονική Τιμή: 32,60 €