go to top icon
top
Κυτταρίτιδα: Πώς να τη βγάλεις από τη ζωή σου
Αδυνάτισμα

Κυτταρίτιδα: Πώς να τη βγάλεις από τη ζωή σου

Μην πεις ότι δεν έχεις νιώσει μία ανείπωτη χαρά στη θέα της κυτταρίτιδας σε κορμιά με τέλειες αναλογίες, διάσημες και άσημες, μοντέλα και μη. Μην αρνηθείς το αίσθημα ανακούφισης και ικανοποίησης που σε κατακλύζει ξέροντας

Μην πεις ότι δεν έχεις νιώσει μία ανείπωτη χαρά στη θέα της κυτταρίτιδας σε κορμιά με τέλειες αναλογίες, διάσημες και άσημες, μοντέλα και μη.

Μην αρνηθείς το αίσθημα ανακούφισης και ικανοποίησης που σε κατακλύζει ξέροντας ότι δεν είσαι η μόνη που σε ταλαιπωρεί με την παρουσία της στη ζωή σου και στο σώμα σου. Ναι, η κυτταρίτιδα είναι πιο μισητή από τα επιπλέον κιλά που θέλεις να χάσεις. Είναι πιο επίμονη από το λίπος που έξυπνα κρύβεις κάτω από τα ρούχα. Καιρός, λοιπόν, να βγάλεις στην επιφάνεια τη μαχητικότητά σου και την αποφασιστικότητά σου και να της κηρύξεις πόλεμο. Πες ένα μεγαλόπρεπο, όχι στην κυτταρίτιδα, και ξεκίνα τώρα, προλαβαίνεις!

Αναγνώριση εχθρού

Είναι ο πιο ύπουλος εχθρός του γυναικείου σώματος. Κινείται… υπογείως αφού εγκαθίσταται εσωτερικά, στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Τι είναι, όμως, η κυτταρίτιδα; Μία αναγνώριση του στόχου που θα επιτεθούμε, επιβάλλεται. Η κυτταρίτιδα είναι η ανομοιογενής συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Αυτό οφείλεται στην κακή αιμάτωση. Στη συνέχεια, οι λιποκυψέλες διογκώνονται στα σημεία αυτά, ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και έτσι καταλήγουμε στη γνωστή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Τα γνωστά αντιπαθητικά και εκνευριστικά λακκάκια που βλέπουμε στο σώμα μας. Όπως κατάλαβες, η κυτταρίτιδα είναι εχθρός… εσωτερικής φύσης!

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, από την Power Health

Είναι… θέμα επιπέδου

Οι εμφανίσεις της κυτταρίτιδας είναι επιλεγμένες και συγκεκριμένες. Γενικά δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στους μηρούς και τους γλουτούς, στο στομάχι και στην κοιλιά, στις γάμπες και στο εσωτερικό των μπράτσων. Βέβαια, μπορεί να την εντοπίσεις και σε άλλα σημεία, αλλά κυρίως στα προαναφερόμενα.

Η κυτταρίτιδα έχει… επίπεδα, ξεκινώντας από τα χαμηλά στρώματα και φτάνοντας στα υψηλότερα.

Επίπεδο 0: Είναι η μόνη φορά που θέλεις να είσαι το απόλυτο 0! Στο επίπεδο αυτό, όρθια ή ξαπλωμένη δεν παρατηρείς κανένα λακκάκι ή στο δέρμα σου.

Επίπεδο 1: Στο επίπεδο αυτό, όρθια ή ξαπλωμένη βλέπεις το δέρμα σου να είναι λείο, όταν όμως το πιέσεις εμφανίζονται ‘’λακκάκια’’.

Επίπεδο 2: Εδώ, βλέπεις τα λακκάκια χωρίς να τσιμπήσεις το δέρμα σου όταν είσαι σε όρθια θέση. Ξαπλωμένη, όμως, δε φαίνεται τίποτα!

Επίπεδο 3: Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα λακκάκια τα βλέπεις σε όποια θέση και αν είσαι, όρθια, ξαπλωτή, καθιστή.


9 λόγοι την προκαλούν και την προσκαλούν στο σώμα μας!

Την κληρονόμησες…

Σημαντικός παράγοντας η κληρονομικότητα, την οποία όμως δεν είσαι υποχρεωμένη να αποδεχτείς και να μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια. Από τα λίγα που κληρονομούμε και μπορούμε να αλλάξουμε επάνω μας είναι η κυτταρίτιδα.

Δεν είσαι του νερού

Όσο δεν πίνεις νερό, τόσο δυσκολεύεις το σώμα σου να αποβάλλει τις τοξίνες. 8-10 ποτήρια καθημερινά, λοιπόν, είναι απαραίτητα.

Τα θέλεις όλα στο… πιάτο

Και λιπαρά, και υδατάνθρακες, και αλάτια και, και, και… Η κακή διατροφή είναι η τεράστια αδυναμία της κυτταρίτιδας που τη βοηθάει να αυξάνεται και να εδραιώνεται στο σώμα σου. Και αυτό δεν το θέλεις!

Σε πιάνει το σύνδρομο της στέρησης

Και από το τρώμε ό,τι να ‘ναι, πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Έτσι νομίζεις ότι, και κιλά θα χάσεις, και η κυτταρίτιδα θα φύγει. Λάθος! Εξαντλητικές δίαιτες, διατροφή φτωχή σε θρεπτικά συστατικά φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Είσαι μες στο άγχος

Και εδώ το άγχος βλάπτει σοβαρά. Στρες και εντάσεις προκαλούν πόνο στους μυς και κυτταρίτιδα σε σένα, εμποδίζοντας τους ιστούς να απαλλαγούν από περιττές ουσίες.

Καπνίζεις σαν φουγάρο

Τι να πρωτοπούμε για το κάπνισμα. Μέσα σε όλες τις ζημιές που κάνει, πνευμόνια, επιδερμίδα, δέρμα, καρδιά, και τελειωμό δεν έχει ο κατάλογος, πρόσθεσε και την κυτταρίτιδα. Θυμάσαι τα λακκάκια που λέγαμε πριν; Αυτό προκαλείται από την καταστροφή των συνδετικών ιστών.

Βλέπεις γυμναστήριο και αλλάζεις δρόμο

Κάθε μορφή κίνησης βοηθάει. Αποτάξου την καθιστική ζωή και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου. Η άσκηση τονώνει τους μύες , ενισχύει τη κυκλοφορία του αίματος βοηθώντας στη διάσπαση των μπλοκαρισμένων ιστών.

Είναι στη φύση μας

Έχουμε και τα ορμονικά μας! Οι γυναικείες ορμόνες, τα οιστρογόνα συντελούν στη δημιουργία μικρών λιπαποθηκών κάτω από δέρμα μας, που εμείς βλέπουμε πάλι ως λακκάκια.

Είσαι φαινόμενο… γιο-γιο

Χάνεις, παίρνεις, χάνεις παίρνεις. Η συνεχής αυξομείωση του βάρους ευνοεί την εμφάνισή της, αφού έτσι το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό. Κάνε τη σταθερότητα στο βάρος σου, εχθρό δικό της.

10 τρόποι να δείξετε την έξοδο στην κυτταρίτιδα

Μην αφήσεις την κυτταρίτιδα να σου γίνει εμμονή. Έτσι κι αλλιώς, το 90% των γυναικών σίγουρα κάποια στιγμή θα έχει. Αν δεν ανήκεις στο υπερτυχερό 10% υπάρχουν τρόποι να τη μειώσεις ή ακόμα καλύτερα να τη διώξεις.


Καλό είναι να αποφεύγεις τα στενά ρούχα. Το ίδιο ισχύει και για τα ψηλά τακούνια.

Μείωσε ή ακόμα καλύτερα βγάλε το κάπνισμα από τη ζωή σου.

Περιόρισε το αλκοόλ και ειδικά τα κοκτέιλ που περιέχουν ζάχαρη.

Η ισορροπημένη διατροφή είναι το Α και το Ω. Επιστράτευσε σε καθημερινή διάταξη φρούτα και λαχανικά τα οποία έχουν διουρητική δράση και συμβάλλουν στην αποτοξίνωση.

Μείωσε το αλάτι που συμβάλλει στην κατακράτηση υγρών στο σώμα σου.

Ενυδάτωσε όσο μπορείς τον οργανισμό σου πίνοντας νερό, αφεψήματα και φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών.

Βάλε την κίνηση στη ζωή σου. Περπάτα περισσότερο, τώρα που έρχεται καλοκαίρι, η κολύμβηση είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου.

Πες ναι στο μασάζ γιατί βοηθάει στην αποσυμφόρηση της λέμφου.

Χρησιμοποίησε προϊόντα εξωτερικής χρήσης που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία.


Είπαμε πως η κυτταρίτιδα είναι εσωτερική υπόθεση, γι’ αυτό χρειάζεται πόλεμος εκ των έσω. Αυτό ακριβώς κάνουν τα συμπληρώματα διατροφής.

Περιέχουν ειδικά μελετημένα συστατικά που συμβάλλουν στη μείωση του λίπους και στη μείωση της κατακράτησης.


Citruslim και 10πλασίασε τη λιπόλυση


Για μείωση του λίπους που αναμφισβήτητα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, η Power Health προτείνει το Citruslim. Αποτελεί ένα εξειδικευμένο  προϊόν επιστημονικής μελέτης με ειδικά επιλεγμένη σύνθεση που βασίζεται στη συνεργιστική δράση των 5 ενεργών συστατικών που περιέχει: το Sinetrol® Xpur, έναν πρωτοποριακό κλινικά αποδεδειγμένο συνδυασμό εκχυλισμάτων τριών εσπεριδοειδών και γκουαρανά, που σύμφωνα με κλινικές μελέτες συμβάλλει στη μείωση του σωματικού και κοιλιακού λίπους, την περιφέρεια της μέσης και των γοφών.

Το Citruslim περιέχει επίσης χολίνη, ψευδάργυρο βιταμίνη Β6 και χρώμιο, συστατικά τα οποία συμβάλλουν:

Στην ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού

Στη διαχείριση των υδατανθράκων και των λιπιδίων

Στη διαχείριση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα

Απόκτησέ το εδώ!


Water Shape: Βελτίωσε τη σιλουέτα σου σε 7 ημέρες


Όταν το σώμα δεν μπορεί να αποβάλλει τις περιττές ουσίες, αυτές εγκλωβίζονται. Η Power Health σας προτείνει το 7 Days Water Shape Program, το 7ήμερο πρόγραμμα που θα βοηθήσει τη σιλουέτα σου να επανέλθει.


Το 7 Days Water Shape Program περιέχει το επώνυμο εκχύλισμα φραγκόσυκου Cactinea™, το οποίο βάσει κλινικής μελέτης βοηθά στη μείωση της κατακράτησης των υγρών και του πρηξίματος. Η σύνθεση του 7 DAYS Water Shape Program ενισχύεται από τα συστατικά μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β3, Β6,

Το 7 Days Water Shape Program αποτελεί ένα εντατικό πρόγραμμα που σε βοηθάει μέσα σε 7 μέρες:

Να μειώσεις την κατακράτηση

Να ενισχύσεις το μεταβολισμό σου

Να βελτιώσεις τη γραμμή σου


Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!