go to top icon
top
Πονάς στα χέρια και στα γόνατα; Υπάρχουν εξελίξεις!
Σώμα & Υγεία

Πονάς στα χέρια και στα γόνατα; Υπάρχουν εξελίξεις!

Ο πόνος στα δάχτυλα των χεριών και στα γόνατα οφείλεται πολύ συχνά στις αλλοιώσεις που έχουμε στις αρθρώσεις. Με την πάροδο της ηλικίας ή/και με την συνεχή καταπόνηση των αρθρώσεων (λόγω δουλειάς ή γυμναστικής)

Ο πόνος στα δάχτυλα των χεριών και στα γόνατα οφείλεται πολύ συχνά στις αλλοιώσεις που έχουμε στις αρθρώσεις. Με την πάροδο της ηλικίας ή/και με την συνεχή καταπόνηση των αρθρώσεων (λόγω δουλειάς ή γυμναστικής), ο χόνδρος αρχίζει να αλλοιώνεται, το αρθρικό υγρό αλλάζει σύσταση και έτσι εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα της οστεοαρθρίτιδας, δηλαδή πόνος, φλεγμονή.

Εκτός από τα φάρμακα που πρέπει να λαμβάνονται για περιορισμένο χρόνο (διαφορετικά προκαλούν επιπτώσεις στην υγεία) υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για τις καταστάσεις αυτές.

Το πιο εξελιγμένο στην έρευνα και με δική του πατέντα είναι το Syalox 300 Plus με ελβετικό υαλουρονικό οξύ υψηλής καθαρότητας, κατά πολύ μεγαλύτερης ποσότητας από ότι κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα. Επίσης περιέχει μποσβέλλια, ένα φυτικό αλλά αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό χωρίς τις παρενέργειες των γνωστών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Το Syalox 300 Plus βοηθάει άμεσα όλες τις αρθρώσεις χωρίς καμία παρενέργεια.


Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!