go to top icon
top
Εναλλακτικά Tips Για Γρήγορο Αδυνάτισμα
Αδυνάτισμα

Εναλλακτικά Tips Για Γρήγορο Αδυνάτισμα

Θες να αδυνατίσεις άμεσα χωρίς κόπο και στερήσεις λίγο πριν ξεκινήσεις τα πρώτα μπάνια; Σου έχουμε κακά νέα, γιατί αυτό δε γίνεται! Γίνεται όμως να χάσεις τα κιλά με καθόλου πείνα και λιγότερες στερήσεις

Θες να αδυνατίσεις άμεσα χωρίς κόπο και στερήσεις λίγο πριν ξεκινήσεις τα πρώτα μπάνια; Σου έχουμε κακά νέα, γιατί αυτό δε γίνεται!

Γίνεται όμως να χάσεις τα κιλά με καθόλου πείνα και λιγότερες στερήσεις από αυτές που πιστεύεις, αρκεί να είσαι αποφασισμένος/η να αλλάξεις λίγο τις καθημερινές σου συνήθειες.

Φάε όποτε πεινάσεις: Μην έχεις στο νου σου ότι πείνα σημαίνει απώλεια βάρους. Ο οργανισμός θέλει "καύσιμο". Εάν δεν το έχει νιώθει ότι πρέπει να κρατήσει απόθεμα και δεν γίνονται πολλές καύσεις.

Βρες έξυπνα σνακ: Φυσικά δε λέμε να φας ένα κρουασάν σοκολάτας, όταν πεινάσεις, αλλά μπορείς να βρεις πολλά νόστιμα υγιεινά σνακ να σου καλύψουν την ανάγκη της πείνας ή την ανάγκη για γλυκό (πχ μήλο με αμυγδαλοβούτυρο, pancakes μπανάνα βρώμη, αφυδατωμένα φρούτα ή λαχανικά)

Βάλε νερό στο κρασί σου: Ιδανικά το αλκοόλ πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο για την απώλεια βάρους. Όμως αν δε σου είναι εύκολο να το κόψεις τελείως, προτίμησε κρασί, το οποίο μπορείς να "νερώσεις". Το σίγουρο είναι πώς η γεύση δε θα είναι η ίδια, αλλά η ποσότητα θα είναι ικανοποιητική (1 -2 ποτήρια κρασί την εβδομάδα)

Απόλαυσε το αγαπημένο σου φαγητό: Μία με δύο φορές την εβδομάδα φάε το αγαπημένο σου φαγητό. Είναι χάμπουργκερ, είναι παστίτσιο; Ναι φάτο, αλλά απόλαυσέ του. Μην το φας μηχανικά, μπροστά από έναν υπολογιστή ή μπροστά στην τηλεόραση, ούτε ενοχικά.

Έχεις στρες; Μην ξεσπάσεις στο φαγητό... Χόρεψε, Παίξε μποξ, Χοροπήδα! Είναι κάποιες στιγμές που έχεις στρες ή κακή διάθεση και σκέφτεσαι "κάτι θέλω να φάω, αλλά δε ξέρω τι". Η απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΑ. Αν είναι ψυχολογικός ο λόγος μην πέσεις στην παγίδα. Αν θες να βγάλεις την ενέργεια σου χόρεψε, παίξε μποξ στον αέρα ή χοροπήδα για 5'! Το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Το ίδιο ισχύει αν νιώθεις ότι βαριέσαι. Αντί να πάρεις το μπωλ με τα πατατάκια και να δεις σειρά, μπες για μπάνιο και περιποιήσου τον εαυτό σου.

EXTRA TIP Αναρωτήσου: Γιατί θες να φας το "απαγορεύμενο" αν δεν πεινάς; Κάτσε 2 λεπτά με τον εαυτό σου σε ένα ήσυχο μέρος και σκέψου με λογική, γιατί θες να φας μια ολόκληρη σοκολάτα ΤΩΡΑ. Αν είναι απλώς απο λαιμαργία, αστή για αύριο.

Πέρα από τη διατροφή, μια κρέμα αδυνατίσματος όπως αυτές εδώ σε συνδυασμό με ένα συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους θα σε βοηθήσουν να φορέσεις ένα νούμερο μικρότερο.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!