go to top icon
top
Χάστε τα περιττά κιλά στην παραλία!
Αδυνάτισμα

Χάστε τα περιττά κιλά στην παραλία!

Ο καιρός έφτιαξε, τα κιλά δεν χάθηκαν ακόμα, αλλά δεν πειράζει. Όσο περίεργο και αν θα σας ακουστεί τώρα θα χάσετε κιλά πιο γρήγορα και χωρίς πολλές θυσίες.

Ο καιρός έφτιαξε, τα κιλά δεν χάθηκαν ακόμα, αλλά δεν πειράζει. Όσο περίεργο και αν θα σας ακουστεί τώρα θα χάσετε κιλά πιο γρήγορα και χωρίς πολλές θυσίες.

Γιατί; Γιατί η θάλασσα θα σας βοηθήσει να χάσετε κιλά πολύ – πολύ γρήγορα, ενώ θα «κρύψει» και την κυτταρίτιδα. Πρώτον, το μαύρισμα μειώνει την κυτταρίτιδα. Δηλαδή μεταξύ μας δεν τη μειώνει, αλλά την «εξαφανίζει» στο μάτι τουλάχιστον λόγω μαυρίσματος.

Όσον αφορά τα κιλά υπάρχουν πάρα πολλές δραστηριότητες που βοηθούν στο να χάσετε κιλά και κυρίως να σφίξετε εντός και εκτός θαλάσσης.

Κολύμπι: Όπως όλοι γνωρίζουμε το κολύμπι συμβάλλει στην εκγύμναση όλου του σώματος: χέρια πόδια και κοιλιακοί. Μισή ώρα την ημέρα είναι αρκετή.

Κολύμπι με βατραχοπέδιλα: Έχει ένα βαθμό δυσκολίας παραπάνω από το απλό κολύμπι, αλλά έχει φοβερό και γρήγορο αποτέλεσμα. Μισή ώρα την ημέρα είναι αρκετή.

Ρακέτες: Ναι το «τουκου - τουκου» μπορεί να παίρνει αυτιά, αλλά κάνει ένα σώμα! Χάνετε πολλές θερμίδες, γιατί και με αυτή την άσκηση γυμνάζετε όλο σας το σώμα.

Περπάτημα μέσα στη θάλασσα: Μια από τις καλύτερες γυμναστικές είναι αυτή. Δροσίζεστε, οπότε δεν ιδρώνετε και σφίγγετε. Φροντίστε το νερό να σας φτάνει σίγουρα μέχρι τη μέση. Περπατήστε γρήγορα ή κανονικά, όχι πολύ αργά. Η αντίσταση του νερού προκαλεί μεγαλύτερη δυσκολία στην άσκηση και μεγαλύτερο αποτέλεσμα στην σύσφιξη. Αν καταφέρετε μια ώρα περπάτημα τη φορά θα είναι τέλειο.

Ασκήσεις στο νερό: Ότι ασκήσεις θέλετε, για πόδια, για χέρια, για κοιλιά. Κάντε τεντώματα, απλώματα, ποδήλατο, κοιλιακούς, ασκήσεις για τα χέρια. Και σε αυτού του είδους τις ασκήσεις τα αποτελέσματα είναι θεαματικά κυρίως λόγω αντίστασης που προκαλεί το νερό.

Extra Tip: Πίνετε πολύ νερό, χυμούς και φοράτε αντηλιακό και καπέλο. Επιλέξτε να γυμνάζεστε πρωινές ή απογευματινές ώρες, όχι μέσα στον ήλιο.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!