go to top icon
top

Bepanthol

Η μάρκα Bepanthol® δημιουργήθηκε το 1944 κι ηγείται από την Bayer από το 2005 έως και σήμερα. Το βασικό συστατικό των προϊόντων είναι η προβιταμίνη Β5. Αυτή η ουσία, «βιταμίνη του δέρματος», βοηθά στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας και συμμετέχει σε πολλές από τις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού. Σε κυτταρικό επίπεδο, η προβιταμίνη Β5 μετατρέπεται ταχέως σε παντοθενικό οξύ, το οποίο διαδραματίζει βασικό ρόλο στο συνένζυμο Α. Στη συνέχεια, το συνένζυμο τροφοδοτεί τη διεργασία επιδιόρθωσης των κυττάρων, προάγοντας την αναγέννηση στο επιθήλιο του δέρματος. Επιπροσθέτως, η προβιταμίνη Β5:

  • Υποστηρίζει την παραγωγή λιπιδίων στο δέρμα 
  • Επιταχύνει την ανάπτυξη των ιστών 
  • Ανακουφίζει από τη φλεγμονή 
  • Επουλώνει επιφανειακούς τραυματισμούς του δέρματος και του βλεννογόνου 
  • Αυξάνει την συγκράτηση της υγρασίας του δέρματος
  • Συνοπτικά, η προβιταμίνη Β5 υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης του δέρματος και συμβάλλει ήπια στη φυσική αποκατάσταση της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή, λεία και ενυδατωμένη.1-9

Στη Bepanthol® δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε φιλικές για το δέρμα και αποτελεσματικές συνθέσεις . Γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε στενά με τους δερματολόγους και χάρη στη μακρά εμπειρία τους, διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας προσφέρουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Η σειρά Bepanthol® δεν καλύπτει μόνο τις δικές σας ανάγκες αλλά και τις ανάγκες της οικογένειάς σας. Οι διαφορετικές συνθέσεις που έχουμε αναπτύξει ενδείκνυνται για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, την προστασία από τον ήλιο, την υποστήριξη της ανάπλασης του δέρματος, τη φροντίδα του δέρματος που είναι ευαίσθητο σε ερεθισμούς, τη φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας και την ατοπική δερματίτιδα.

Διάβασε περισσότερα

Προϊόντα
Bepanthol

Ταξινόμηση ανά