go to top icon
top

Symbeeosis Βιολογικό Τσάι του Βουνού & Δίκταμο 25gr

Symbeeosis Βιολογικό Τσάι του Βουνού & Δίκταμο 25gr - Ευεξία για σένα, αναζωογόνηση και καλύτερη πέψη. Ευεξία για τον πλανήτη, με καλλιέργεια φυτών εκεί που φύονται φυσικά ώστε να μην διαταράσσεται το οικοσύστημα. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με το ξηρό εκχύλισμα από τσάι του βουνού, ενισχύοντας τη δράση του.

  Διάβασε περισσότερα..
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
SKU: SYM458
Barcode: 5214001850303
8,84 € 10,40 €
η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α.
+
wish
Συνδυασέ το με
quest
QUEST Coenzyme Q10 30mg Για Ενέργεια και Τόνωση 30 Κάψουλες
vitabiotics
VITABIOTICS Feroglobin Slow Release – Σίδηρος με Φυλλικό Οξύ και B12 30 κάψουλες

Λεπτομέρειες για Symbeeosis Βιολογικό Τσάι του Βουνού & Δίκταμο 25gr


Symbeeosis Βιολογικό Τσάι του Βουνού & Δίκταμο 25gr- Ευεξία για σένα, αναζωογόνηση και καλύτερη πέψη. Ευεξία για τον πλανήτη, με καλλιέργεια φυτών εκεί που φύονται φυσικά ώστε να μην διαταράσσεται το οικοσύστημα. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με το ξηρό εκχύλισμα από τσάι του βουνού, ενισχύοντας τη δράση του.

Ανακαλύψτε τον μοναδικό φυσικό πλούτο της Κρήτης σε ένα ξεχωριστό ρόφημα. Απολαύστε ένα ιδιαίτερο μείγμα από τσάι του βουνού ενδημικό της Κρήτης, κοινώς γνωστό ως μαλοτήρα, και δίκταμο, το κατεξοχήν εμβληματικό βότανο του νησιού. Στην Κρήτη, το τοπικό τσάι του βουνού είναι γνωστό και αγαπημένο από την αρχαιότητα, ενώ σήμερα το αναζητούν όλο και περισσότερο διατροφολόγοι, αθλητές μεγάλων επιδόσεων και υπέρμαχοι της φυσικής υγείας από όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές θεραπευτικές και φαρμακευτικές του ιδιότητες. Χαρίζει τόνωση, έχει αντιοξειδωτική δράση, ενισχύει τη μνήμη και τις φυσικές άμυνες του οργανισμού. Το δίκταμο, επίσης ενδημικό φυτό της Κρήτης, έχει εξίσου μακραίωνη φαρμακευτική χρήση, καθώς προάγει την καλή λειτουργία του γαστρεντερικού και καταπραΰνει τις στομαχικές ενοχλήσεις. Και τα δύο αυτά φαρμακευτικά βότανα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Κρητικής διατροφής, που είναι επιστημονικά αναγνωρισμένη για τη θρεπτική της αξία και τη συμβολή της στην ευζωία και τη μακροζωία.

Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι εμπλουτισμένο με το πατενταρισμένο ξηρό εκχύλισμα από 3 είδη τσάι του βουνού (Sideritis scardica, Sideritis perfoliata, Sideritis raeseri). Η μέθοδος εκχύλισης του συγκεκριμένου μείγματος των 3 ειδών αποτελεί κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία που πιστοποιεί τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Προέλευση

Η Κρήτη, τόπος θρυλικός, εκτός από την ιστορία, τον πολιτισμό και τον μοναδικό φυσικό της πλούτο, φημίζεται και για την καλή υγεία και μακροζωία των κατοίκων της. Το τσάι του βουνού που έχουμε επιλέξει είναι ενδημικό της Κρήτης και καλλιεργείται σε υψόμετρο 750 μέτρων· είναι κοινώς γνωστό ως μαλοτήρα ή Κρητικό τσάι του βουνού και διακρίνεται για τις τονωτικές του ιδιότητες. Το δίκταμο, ενδημικό αρωματικό φυτό-σύμβολο της Κρήτης, προέρχεται από καλλιέργειες που βρίσκονται στα νότια του νησιού, σε υψόμετρο 400 μέτρων. Για την καλλιέργεια των δύο βοτάνων το γενετικό υλικό προέρχεται από άγριους πληθυσμούς· έτσι, συμβάλλουμε στη διατήρηση της προστατευόμενης τοπικής χλωρίδας.

Οδηγίες Χρήσης:

Ζεστό ρόφημα: Ζεσταίνετε 250ml νερού στους 95°C – 100°C. Βυθίζετε την πυραμίδα στο νερό για 3-5 λεπτά. Ιδανικά, καλύψτε την κούπα για να διατηρηθούν στο μέγιστο τα αρώματα.

Κρύο ρόφημα: Ετοιμάστε το όπως το ζεστό ρόφημα με τη μισή ποσότητα νερού, και συμπληρώστε κρύο νερό ή παγάκια.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για Symbeeosis Βιολογικό Τσάι του Βουνού & Δίκταμο 25gr


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 • Για παραγγελίες συνολικής αξίας 39.00 ευρώ και άνω και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 39.00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2.00 ευρώ.
 • Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1.00 ευρώ/κιλό).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 • Για παραγγελίες συνολικής αξίας 55.00 ευρώ και άνω και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 55.00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2.00 ευρώ.
 • Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1.00 ευρώ/κιλό).

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει ειδική χρέωση αναλόγως την περιοχή και τον νομό. Σύμφωνα με τον ορισμό, μια περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη εφόσον βρίσκεται τουλάχιστον 8-10χλμ εκτός των κέντρων πόλεως. Σε κάθε περίπτωση, για κάθε παραγγελία από δυσπρόσιτο προορισμό θα υπάρχει τηλεφωνική συνεννόηση.

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για την περίπτωση των δυσπρόσιτων περιοχών ενδέχεται να χρειαστούν 1 – 2 ημέρες περισσότερες.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Κατερίνα Αντωνοπούλου
25/10/2022
 • star rating icon
 • star rating icon
 • star rating icon
 • star rating icon
 • star rating icon
Κωσταντίνα Σταύρου
25/10/2022
 • star rating icon
 • star rating icon
 • star rating icon
 • star rating icon
 • star rating icon

Αξιολογήστε το προϊόν