PROFERTIL Men Συμπλήρωμα Διατροφής Για Άνδρες Για τη Γονιμότητα 60 κάψουλες

PROFERTIL Men Συμπλήρωμα Διατροφής Για Άνδρες Για τη Γονιμότητα 60 κάψουλες
SKU: PH06743

PROFERTIL Men Συμπλήρωμα Διατροφής Για Άνδρες Για τη Γονιμότητα 60 κάψουλες - To Profertil Men είναι συμπλήρωμα διατροφής για άντρες και συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα του σπέρματος.

Διαβάστε περισσότερα
Περισσότερα προϊόντα από την εταιρία Fertiland
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Special Price 73,00 €

Κανονική Τιμή: 97,87 €

Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες για PROFERTIL Men Συμπλήρωμα Διατροφής Για Άνδρες Για τη Γονιμότητα 60 κάψουλες

PROFERTIL Men Συμπλήρωμα Διατροφής Για Άνδρες Για τη Γονιμότητα 60 κάψουλες - To Profertil Men είναι συμπλήρωμα διατροφής για άντρες και συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα του σπέρματος.

Το άγχος, η δύσκολη καθημερινότητα, οι διατροφικές συνήθειες και άλλες αιτίες δυστυχώς συμβάλλουν πολλές φορές αρνητικά στην γονιμότητα, καθώς μειώνεται η παραγωγή σπέρματος.

Ένα σπερματοζωάριο χρειάζεται δύο με τρεις μήνες για να αναπτυχθεί πλήρως. Πρόκειται για μια μεγάλη χρονική περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας, οποιαδήποτε διαταραχή μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κατάσταση. 

Το PROfertil περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που επηρεάζουν θετικά την ποιότητα του σπέρματος. 

 • L-Καρνιτίνη: Παράγεται φυσιολογικά μέσα στο σώμα και λειτουργεί ως ενεργό υπόστρωμα για το σπερματοζωάριο. Η L-Καρνιτίνη έχει ιδιότητες που μπορούν να βελτιώσουν την κινητικότητα και την ποσότητα του σπέρματος.
 • L-Αργινίνη: Πρόκειται για αμινοξύ που έχει ανάγκη το ανθρώπινο σώμα σε μεγάλη ποσότητα και το οποίο σύμφωνα με ευρήματα μελετών, βελτιώνει την ποσότητα και την κινητικότητα του σπέρματος.
 • Ψευδάργυρος: Εκτός από τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και τη συμβολή του σε πολλές βιοχημικές διεργασίες του ανθρώπινου οργανισμού, το ιχνοστοιχείο του ψευδαργύρου συμβάλλει στη βελτίωση της πυκνότητας των σπερματοζωαρίων, στην αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων που κινούνται γρήγορα, και στην αύξηση του επιπέδου τεστοστερόνης, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη σπερματογένεση.
 • Βιταμίνη E: Βελτιώνει την κινητικότητα του σπέρματος και αυξάνει την ικανότητα του σπερματοζωαρίου να ενωθεί με το ωάριο.
 • Γλουταθειόνη και Σελήνιο: Και τα δύο αποτελούν άκρως αποτελεσματικούς δεσμευτές ελευθέρων ριζών. Σε πολλές μελέτες, παρατηρήθηκε ότι και τα δύο θρεπτικά συστατικά συμβάλλουν αισθητά στη βελτίωση της κινητικότητας του σπέρματος.
 • Συνένζυμο Q 10: Βελτιώνει τα ποσοστά γονιμότητας και ποσότητας σπέρματος και αυξάνει την κινητικότητα του σπέρματος.
 • Φολικό Οξύ: Είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των κυττάρων και την κυτταρική διαίρεση (παραγωγή κυττάρων αίματος), καθώς και για τον μεταβολισμό των νεύρων. Εμπλέκεται επίσης στο στεφανιαίο σύστημα. Η θετική επίδραση αυτής της βιταμίνης είναι γνωστή εδώ και καιρό. Έκτοτε, έχουν πραγματοποιηθεί εκτενείς έρευνες και η χορήγησή της συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Όπως έχει διαπιστωθεί από έρευνες, το φολικό οξύ και ο ψευδάργυρος εμπεριέχονται στον μοναδικό συνδυασμό των οκτώ ενεργών στοιχείων τα οποία συνθέτουν το προϊόν. Επιπλέον,  L-Καρνιτίνη, L-Αργινίνη, συνένζυμο Q10, βιταμίνη E, γλουταθειόνη και σελήνιο αυξάνουν τις πιθανότητες γονιμοποίησης.

Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι η επίδραση του PROfertil® μπορεί να οδηγεί ή σε αισθητή βελτίωση της υγείας του σπέρματος ή σε απόλυτα φυσιολογική ανάλυση σπέρματος. 

Οδηγίες Χρήσης: Λαμβάνετε 2 δισκία Profertil Men Συμπλήρωμα Διατροφής Για Άνδρες Για Τη Γονιμότητα 60 κάψουλες ημερησίως ή ανάλογα με τις οδηγίες του γιατρού σας. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ για PROFERTIL Men Συμπλήρωμα Διατροφής Για Άνδρες Για τη Γονιμότητα 60 κάψουλες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 • Για παραγγελίες συνολικής αξίας 39.00 ευρώ και άνω και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 39.00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2.00 ευρώ.
 • Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1.00 ευρώ/κιλό).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

 • Για παραγγελίες συνολικής αξίας 55.00 ευρώ και άνω και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες συνολικής αξίας κάτω των 55.00 ευρώ, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 2.00 ευρώ.
 • Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1.00 ευρώ/κιλό).

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει ειδική χρέωση αναλόγως την περιοχή και τον νομό. Σύμφωνα με τον ορισμό, μια περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη εφόσον βρίσκεται τουλάχιστον 8-10χλμ εκτός των κέντρων πόλεως. Σε κάθε περίπτωση, για κάθε παραγγελία από δυσπρόσιτο προορισμό θα υπάρχει τηλεφωνική συνεννόηση.

Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες. Για την περίπτωση των δυσπρόσιτων περιοχών ενδέχεται να χρειαστούν 1 – 2 ημέρες περισσότερες.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).

Αξιολόγηση

Αξιολογήσεις Πελάτη 1 item(s)

Quality
Value
Price
Αξιολόγηση από Φώτης Τζίμας