go to top icon
top
Πώς δεν θα πάρετε κιλά τις ημέρες του Πάσχα
Αδυνάτισμα

Πώς δεν θα πάρετε κιλά τις ημέρες του Πάσχα

Ο καιρός έγινε ανοιξιάτικος και οι περισσότεροι -και καλά κάνετε- έχετε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για αδυνάτισμα! Η περίοδος του Πάσχα «σαμποτάρει» λίγο την προσπάθεια αυτή.

Ο καιρός έγινε ανοιξιάτικος και οι περισσότεροι -και καλά κάνετε- έχετε ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για αδυνάτισμα!

Η περίοδος του Πάσχα «σαμποτάρει» λίγο την προσπάθεια αυτή. Από τη μία η νηστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας τελικά τρώμε περισσότερο, και από την άλλη η… ημέρα του Πάσχα με το αρνάκι, κρασάκια κλπ δεν είναι βοηθητική.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά στρατηγικής να ακολουθήσετε για να μην πάει στράφι η προσπάθεια των προηγούμενων ημερών και για να μην «τρέχετε» μετά πανικόβλητοι/ες:

  • ΝΕΡΟ: Πολύυυ νερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να φεύγουν οι τοξίνες
  • Μικρά σνακ ανά δύο τρεις ώρες.
  • Την Ημέρα του Πάσχα μην πέσετε από το πρωί με τα μούτρα στο αρνί και τα συνοδευτικά. Επιλέξτε να πιείτε έναν καφέ και να πάρετε κανονικά το πρωϊνό σας.
  • Last but not least, μην σταματήσετε την αγωγή αδυνατίσματος που ακολουθείτε. Αν λαμβάνετε χάπια αδυνατίσματος ή βάζετε κρέμες κυτταρίτιδας κλπ κλπ μην το αμελήσετε τις ημέρες των γιορτών. Συνεχίστε κανονικά την αγωγή.

Και μετά την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα βάλτε στο πρόγραμμα μια μίνι αποτοξίνωση ενός – δύο ημερών (αν μπορέσετε και τρεις) με φρούτα, λαχανικά και πολλά ροφήματα.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!