go to top icon
top
Πώς να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά άμεσα!
Αδυνάτισμα

Πώς να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά άμεσα!

Θέλετε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά άμεσα; Σας έχουμε καλά νέα! Σίγουρα σε μια - δύο μέρες δεν προλαβαίνετε να χάσετε τα περιττά κιλά,

Θέλετε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά άμεσα; Σας έχουμε καλά νέα!

Σίγουρα σε μια - δύο μέρες δεν προλαβαίνετε να χάσετε τα περιττά κιλά, αλλά υπάρχουν μερικά tips για να φαίνεστε λίγο πιο «μαζεμένοι» στην περιοχή.

Εάν έχετε δε περιθώριο μια εβδομάδα τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα πιο έντονα.

«Κόψτε» το βραδινό! Και όταν λέμε κόψτε δεν εννοούμε εντελώς, αλλά προτιμήστε το τελευταίο γεύμα σας να είναι γύρω στις 19:30 – 20:00 και όχι αργότερα.

Ελαφριές τροφές. Προτιμήστε ελαφριές τροφές, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Επιλέξτε αντί για κανονικό γεύμα φρούτα, λαχανικά και γιαούρτι για απογευματινό και βραδινό. Αποφύγετε τα πολλά γαλακτοκομικά που ενδέχεται να σας προκαλούν φούσκωμα την ημέρα που είναι να βγείτε στην θάλασσα – ιδανικά και μια δυο μέρες πριν.

Πιείτε πολυυυυύ νερό, αλλά όχι τόσο πολύ την ημέρα της εξόρμησης στη θάλασσα, γιατί θα «πετάει» η κοιλίτσα. Τις προηγούμενες όμως φροντίστε να πίνετε αρκετά ποτήρια για να σας κρατούν ενυδατωμένους και να συμβάλλουν στην αποτοξίνωση.

Κοιμηθείτε αρκετά. Θα έχει πολλά οφέλη στην υγεία σας, διότι και τον μεταβολισμό ρυθμίζει και να θυμάστε ότι όταν είμαστε κουρασμένοι νιώθουμε περισσότερη ανάγκη για γλυκό.

Επιλέξτε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής. Ανάλογα με τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε, επιλέγουμε το σωστό συμπλήρωμα διατροφής. Για παράδειγμα, το Power Health Water Shape 7 Days είναι κατάλληλο για να "ξεφουσκώσετε" σε 7 ημέρες!

Τροφές που αξίζει να επιλέγετε: κινόα, τροφές πλούσιες φυτικές ίνες, σπαράγγια, ψάρι.

Αποφύγετε: γλυκά, αλκοόλ και σνακς με πολύ αλάτι. Ακολουθήστε τις συμβουλές αυτές και θα δείτε διαφορά.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά!

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!