go to top icon
top
4 εκπληκτικά must have συμπληρώματα διατροφής για το Χειμώνα!
Λαμπερό Πρόσωπο

4 εκπληκτικά must have συμπληρώματα διατροφής για το Χειμώνα!

Καλή Χρονιά! Επιστρέψατε στην καθημερινότητά σας με νέους στόχους για φέτος, "τους στόχους της χρονιάς". Συνηθώς σε αυτούς είναι να χάσουμε κάποια κιλά μέχρι το καλοκαίρι, να έχουμε ενέργεια για το γυμναστήριο

Καλή Χρονιά! Επιστρέψατε στην καθημερινότητά σας με νέους στόχους για φέτος, "τους στόχους της χρονιάς".

Συνηθώς σε αυτούς είναι να χάσουμε κάποια κιλά μέχρι το καλοκαίρι, να έχουμε ενέργεια για το γυμναστήριο, αλλά και για να μπορούμε να είμαστε πιο αποδοτικοί στην εργασία και στις δραστηριότητες που ο καθένας επιθυμεί να κάνει φέτος.

Σας προτείνουμε λοιπόν 4 εκπληκτικά συμπληρώματα διατροφής που θα σας βοηθήσουν να είστε σε τέλεια φόρμα, για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Πολυβιταμίνη Wellman Για 'Ανδρα / Wellwoman Γυναίκα

Το να ακολουθούμε μια υγιεινή διατροφή βασισμένη σε φρούτα, λαχανικά και πρωτεϊνες είναι κάτι που όλοι θέλουμε να κάνουμε. Μετά από τα 40 αλλάζουν πολλά στον οργανισμό και είναι πιο δύσκολο να απορροφά τα θρεπτικά συστατικά και τα στοιχεία που χρειάζεται μόνο από το φαγητό που καταναλώνουμε.

Ακόμα λοιπόν και αν καταναλώνετε καθημερινά μεσημέρι και βράδυ σαλάτες και τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, το να λαμβάνετε μια πολυβιταμίνη βοηθάει στην πρόσληψη των ποσοτήτων από βιταμίνες που χρειάζεστε, όπως για παράδειγμα η βιταμίνη Α, πουβοηθάει στην καλή όραση και στην επιδερμίδα και η D3 που ενισχύει το ανοσοποιητικό και τα οστά.

Προβιοτικά Για Καλύτερη Χώνεψη

Τα προβιοτικά, όπως πολλές φορές σας έχουμε πει μέσα από την σελίδα μας είναι μια εκπληκτική εφεύρεση! Βοηθούν ακόμα και στο να δείχνουμε πιο αδύνατοι, αφού πράγματι με τη δράση τους μας... ξεφουσκώνουν!

Συμβάλλουν στην σωστή λειτουργία του εντέρου, καθώς εξισορροπούν τη μικροβιακή χλωρίδα. Ιδιαίτερα αν έχετε ευαισθησία στο έντερο ή οι γυναίκες ακόμα και σε μυκητιάσεις, φέτος ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τη "μαγική" τους δράση.

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C θεωρείται η βιταμίνη του χειμώνα. Αν και όπως έχει διαπιστωθεί δεν συμβάλλει στη μείωση των κρυολογημάτων ή των ιώσεων, συμβάλλει στην θωράκιση του ανοσοποιητικού. Επιπλέον έχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.

Κουρκουμάς Με Αντιφλεγμονώδη Δράση

Αν έχετε αποφασίσει φέτος να "λιώσετε" στα γυμναστήρια ο κουρκουμάς θα σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πόνων και στην δυσκαμψία που οφείλεται σε φλεγμονές των μυών και των αρθρώσεων.

Η κουρκουμίνη είναι γνωστή για την αντιφλεγμονώδη δράση της, όμως θεωρείται και ισχυρό αντιοξειδωτικό. Μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση ασθενειών όπως η αρθρίτιδα, ο διαβήτης, ο καρκίνος, αλλά και παθήσεις του ήπατος.

Ωμέγα 3 Για Όραση, Εγκέφαλο, Καρδιά!

Τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν πάρα πολύ σε... πάρα πολλά! Ωμέγα 3! Ονομάζονται τροφή του εγκεφάλου και είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και τη φυσιολογική λειτουργία του.

Επίσης, βοηθούν στην καλή λειτουργία της καρδιάς, αφού είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα μειώνουν τη φλεγμονή, η οποία μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία και να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια. Επιπλέον, μειώνουν τα αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης και να ελαττώνουν τα τριγλυκερίδια.

Τέλος, συμβάλλουν ευεργετικά και στην υγεία των ματιών.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!