go to top icon
top
Double Cleansing: Τι είναι ο διπλός καθαρισμός & γιατί είναι απαραίτητος
Λαμπερό Πρόσωπο

Double Cleansing: Τι είναι ο διπλός καθαρισμός & γιατί είναι απαραίτητος

Ο διπλός καθαρισμός είναι μια διαδικασία καθαρισμού του προσώπου που αποτελείται από δύο στάδια, για να εξασφαλίσει ότι η επιδερμίδα σας είναι πραγματικά καθαρή και προετοιμασμένη για την απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης του προσώπου.

Μας έρχεται από την Άπω Ανατολή και συνήθως περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

Βήμα πρώτο: Αφαίρεση του μακιγιάζ και των ρύπων: Αρχίστε με έναν αντιδιαβρωτικό λάδι ή καθαριστικό λάδι για να διαλύσετε το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες στην επιδερμίδα. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας, να το μασάζ καλά, και στη συνέχεια να το ξεπλύνετε με νερό.

Βήμα δεύτερο: Καθαρισμός με micellaire: Μετά τον καθαρισμό με λάδι, χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό σε μορφή micellaire, για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα λαδιού και να καθαρίσετε περαιτέρω την επιδερμίδα. Αυτή η διαδικασία βοηθά στον βαθύτερο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό του προσώπου, ενώ παράλληλα διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους φορούν πολύ μακιγιάζ, έχουν λιπαρή επιδερμίδα ή έχουν προβλήματα με τις ακμές.

Ο διπλός καθαρισμός πρέπει να γίνεται τις βραδινές ώρες, ώστε να καθαρίσει το πρόσωπο καλά και να προετοιμαστεί για την ρουτίνα περιποίησης.

Μετά τον διπλό καθαρισμό, μπορείτε να συνεχίσετε με την τονωτική λοσιόν, τον ορό, την ενυδάτωση και την εφαρμογή προϊόντων περιποίησης.

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!