go to top icon
top
Mascara ματιών: Τη χρησιμοποιείς σωστά; 3 tips για τέλεια εφαρμογή
Μακιγιάζ

Mascara ματιών: Τη χρησιμοποιείς σωστά; 3 tips για τέλεια εφαρμογή

Η μάσκαρα μαζί με τη πούδρα και το κονσίλερ είναι τα 3 προϊόντα μακιγιάζ, που μπορούν μέσα σε 2' να αλλάξουν την εμφάνισή μας. Πρόκειται για ένα "μαγικό" προϊόν σύμμαχο σε κάθε ηλικία!

Ειδικά αυτή την εποχή που όλες φοράμε μάσκα, η μάσκαρα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά στο μακιγιάζ και στο βλέμμα μας.

Όλες θέλουμε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες. Άλλες επιθυμούν το αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό και άλλες πιο έντονο. Αφού βρούμε την κατάλληλη για τις ανάγκες μας μάσκαρα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια tips για σωστή εφαρμογή και σταθερό αποτέλεσμα.

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε:

1. Οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι καθαρές πριν την εφαρμογή της μάσκαρα. Ίχνη από προηγούμενο μακιγιάζ μπορούν να καταστρέψουν το αποτέλεσμα! Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχει χρησιμοποιήσει τη λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών και έχετε ξεβάψει πλήρως τα βλέφαρα σας.

2. Εάν έχετε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες χρησιμοποιήστε το σε κάθε εφαρμογή. Ανυψώνει τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα και οι βλεφαρίδες σας αποκτούν μια όμορφη καμπύλη. Εάν δεν έχετε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες... κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ειλικρινά, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Εάν δε θέλετε παρόλα αυτά χτενίστε τις βλεφαρίδες σας με ειδικό βουρτσάκι, ώστε να τις αραιώσετε πριν την εφαρμογή της μάσκαρα και να μην είναι κολλημένες.

3. Η εφαρμογή της μάσκαρα πρέπει να γίνεται σε τρία βήματα. Κοιτάξτε ευθεία στον καθρέφτη και περάστε τις βλεφαρίδες σας από το μέσον και προς τις άκρες. Αμέσως μετά περάστε τις βλεφαρίδες σας από τη βάση (όσο πιο μέσα μπορείτε χωρίς να τραυματίσετε το μάτι) προς τα έξω. Τέλος περάστε το βουρτσάκι απαλά μόνο στις άκρες για να διαχωρίσετε τις βλεφαρίδες και να δείχνουν ακόμα πιο μακριές.

Two small tips: Εάν έχετε αποκτήσει με το κονσίλερ ένα ξεκούραστο βλέμμα, περάστε και τα κάτω βλέφαρα με τον ίδιο τρόπο. Εάν όχι περάστε τα απαλά, ίσα - ίσα να αποκτήσουν λίγη ένταση, αλλά μην το παρακάνετε γιατί μπορεί το βλέμμα να δείχνει κουρασμένο.

Και τέλος SOS SOS SOS με μια μπατονέτα αφαιρέστε τα υπολλείματα από το κάτω και το άνω βλέφαρο. Χαλάει όλη την προσπάθεια μια μαύρη μουτζούρα στο άνω ή κάτω μέρος του βλεφάρου.

Ακολουθήστε αυτά τα μικρά tips και να είστε σίγουρες ότι θα προσέξουν όλοι την διαφορά!

Βρες τη μάσκαρα που σου ταιριάζει εδώ

Σας φάνηκε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!